cartoon porn tube
cartoon porn tube
famous cartoon porn

No: 093, Décembre - Aralık - December 2017

Arslan, Arin İnan

Rate this item
(0 votes)

arininanarslan-biyografik-not

Tunceli’de doğdu. 2004’te ilk kısa filmi “Kırıntı”yı çekti. 2005 yılında Ege Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2006 yılında çektiği ikinci kısa filmi “Sî û Ba” ile Tahran Uluslar arası Kısa Film Festivali’nde en iyi Asya kısa filmi başta olmak üzere bir çok ödül aldı. Dört yıl aradan sonra göç temasını, “kanatları olduğu halde gidememek” fikri üzerinden inceleyen Pera Berbangê isimli kısa filmi çekti…
Bağımsız olarak sinema yapmaya devam ediyor.


Filmografi:

2004 Kırıntı
2006 Sî û Ba ( Gölge ve Rüzgar)
2010 Pera Berbangê (arpeggio ante lucem)

Ödüller:

2010 “Pera Berbangê (Arpeggio Ante Lucem)
61st Berlin International Film Festival Finalist

2006 “Sî û Ba”(Gölge ve Rüzgar)

Tahran 11. Uluslar arası Kısa Film Festivali En İyi Asya Kısa Filmi
3. Sony Pictures Home Entertainment Kısa Film Yarışması En İyi Film
47. Brno Sixteen Uluslararası Kurmaca Filmler Festivali, Bağımsız Profesyonel Kategori, Onur Ödülü
4. Londra Kürt Film Festivali En İyi Kısa Film (Seyirci Ödülü)
12. Avrupa Gezici Filmler Festivali Video Odası Seçkisi
Hisar Kısa Film Seçkisi 2007

2004 Kırıntı

16. Ankara Uluslararası Film Festivali Jüri Özel Ödülü
26. İFSAK Jüri Özel Ödülü
1. TKM Kısa Film Festivali Yılmaz Güney Ödülü