3d cartoon porn
cartoon porn tube
adult cartoons

No: 089, Août - Ağustos - August 2017

Şahin, Özay

Rate this item
(2 votes)
ozay-sahin-biyografik-not2


1976 yılında Dersim'de doğdu. 1989'dan 2001'e kadar oyunculuk ve jonglörlük yaptı. Sonraki bir yıl Almanya'da günlük çıkan Taz gazetesi'nde kültür ve sanat üzerine makaleler yazdı. 1997'de kısa filmler yapmaya başladı. İlk uzun metrajlı yarı-belgesel filmi "Can Baz" bir çok uluslararası festivalde gösterildi ve Almanya genelinde vizyona girdi. İsviçre produksiyon ikinci uzun metraj belgeseli "Transasia Express" de uluslararası festivallerde gösterilmesinin ardından Bern ve Zürih şehirlerinde vizyona girdi. Yönetmen Berlin`de Dijital Medya Akademisi Ses ve Video Dizaynı üzerine ve Kaskaline Film Akademisi'nde eğitim gördü.


Halen Atıf Yılmaz Stüdyosu'nda eğitmen olarak çalışmaktadır.

Filmografi (seçki)

2010 "Dünya Ana",  Uzun Metraj Kurmaca Film Senaryosu
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla

2009 "Yaman Zaman", 16 mm, 5 dak. Kurmaca
Reji, Senaryo, OrtakYapımcı (Af Media)

2009 "Nach Berlin", Uzun Metraj Kurmaca Film Senaryosu

2008 "Transasia Express", hdv, 78 dak. Belgesel film
Reji, Kamera, Kurgu (Flim Film)
Dağıtımcı: Docufactory

2005/06 "Can Baz" 1000 dvd dağıtımcılık
(Filmstiftung NRW desteğiyle)
Dağıtımcı: RealFiction Filmverlei

2005 " bir Dersim Belgeseli", Betacam, 37 dak. Belgesel film
Yapım, Reji, Kamera, Kurgu

2004 "Can Baz", dv, 75 dak. Belgesel film.
Yapım, Reji, Kurgu (Filmstiftung NRW desteğiyle)
Dağıtımcı: RealFiction Filmverlei

2003  "A Winner ", dv-35mm, 48 Saniye, Reklam filmi
Reji, Kamera, Kurgu(A-Clip)

2002 "Niyet", dv,  7 dak. Belgesel film
Yapım, Reji, Kurgu